eu4cons-logo

Info Utile

AGENȚIA PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR ȘI SUPRAVEGHEREA PIEȚEI LANSEAZĂ ÎN PREMIERĂ CONCURS DE PROZĂ ȘI POEZIE CU TEMATICA: ,,SUPERCONSUMATORUL” ȘI EDIȚIA A II-A A CONCURSULUI DE DESEN ,,PROTECȚIA CONSUMATORULUI ÎN CULORI”

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței invită în perioada 21 septembrie – 20 noiembrie 2020, toți copiii claselor V-XII creativi și competitivi, să-și expună multitudinea gândurilor și ideilor prin cuvinte sau prin desene. Tandemul literar și artistic dintre profesor-elev va fi apreciat la nivelul cel mai înalt de către Comitetul Organizatoric.

19 câștigători se vor alege cu premii – cană-termos și umbrelă personalizate, rechizite școlare, geantă textilă pentru cumpărături și cadouri-surpriză.

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței va recepționa toate lucrările participanților la adresa: mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 78.

Decernarea premiilor câștigătorilor va avea loc pe data de 18 decembrie 2020 în incinta Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței.

Urmare a organizării concursului de desene din anul 2019, ediția I, au participat 587 de copii, 13 dintre ei fiind premiați. Adițional, 6 lucrări ale copiilor de la școala internat de tip special din satul Hîrbovăț, municipiul Călărași au fost premiați cu premiul pentru originalitate. Lucrările prezintă tablouri cu motive florale executate prin tehnica picturii pe sticlă. Talentele acestor minunați copii s-au învrednicit de premii pentru originalitate în semn de apreciere a muncii, talentului și străduinței de care au dat dovadă. De asemenea, în cadrul evenimentului „Ziua Ușilor Deschise”, care a avut loc la 18 decembrie 2019, a fost organizată o expoziție cu vânzare a lucrărilor executate de acești copii. La eveniment au participat o parte dintre copiii care au executat lucrările.

Pentru stimularea copiilor talentați, în fiecare zi pe pagina Facebook a Agenției, începând cu ianuarie 2020, lunar a fost ales desenul câștigătorului cu cele mai multe aprecieri și care a fost premiat de către partenerii din cadrul campaniei „Află totul despre bani”, oferindu-se ca sponsori pentru acest concurs.

Mult Succes!!!

Pentru  mai multe detalii, recomandăm să consultați site ul APCSP, www.consumator.gov.md

Counter

  • 16703Total vizitatori:
  • 3astăzi:
  • 43ieri:
  • 0online: