eu4cons-logo

Buclete

DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CAZUL SERVICIILOR TURISTICE

Broșura cu privire la DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CAZUL SERVICIILOR TURISTICE este suport informativ ce include informații sumare esențiale în domeniul intereselor economice ale consumatorilor și are drept scop de a informa consumatorii potențiali cu privire la drepturile de bază a turistului pe parcursul călătoriei. Conținutul broșurii explică Clasificarea operatorilor turistici; Drepturile turistului; Informații preliminare pentru turist și Sfaturi pentru turiști la procurarea unui pachet turistic.

DREPTURILE CONSUMATORILOR IN CAZUL CONTRACTELOR DE CREDIT DE CONSUM

Broșura cu privire la DREPTURILE CONSUMATORILOR IN CAZUL CONTRACTELOR DE CREDIT DE CONSUM este suport informativ ce include informații sumare esențiale în domeniul intereselor economice ale consumatorilor și are drept scop de a informa consumatorii potențiali cu privire la drepturile lor în cazul contractelor de credit încheiate cu consumatorii. Conținutul broșurii explică Informaţiile standard pentru publicitatea creditului; Informații precontractuale obligatorii; Comisioanele permise în contractual de credit de consum, inclusiv Drepturile consumatorilor în cadrul contractelor de credit de consum.

DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CAZUL CLAUZELOR CONTRACTUALE ABUZIVE

Broșura cu privire la DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CAZUL CLAUZELOR CONTRACTUALE ABUZIVE este suport informativ ce include informații sumare esențiale în domeniul intereselor economice ale consumatorilor și are drept scop de a informa consumatorii potențiali cu privire la drepturile lor în cazul nulității clauzelor abuzive în cadrul contractelor încheiate cu consumatorii. Conținutul broșurii explică Ce înseamnă clauza abuzivă; Caracteristicile clauzei abuzive; Cele mai frecvente clauze abuzive și Drepturile consumatorilor în cazul admiterii clauzelor abuzive în contractele de consum.

DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CAZUL COMERȚULUI ELECTRONIC

Broșura cu privire la DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CAZUL COMERȚULUI ELECTRONIC este suport informativ ce include informații sumare esențiale în domeniul intereselor economice ale consumatorilor și are drept scop de a informa consumatorii potențiali cu privire la drepturile lor în mediul on line în contextul globalizării comerțului electronic. Conținutul broșurii explică Avantajele comerțului electronic; Informații despre comerciantul online; Riscurile comerțului electronic și Sfaturi pentru consumatori în mediul online de achiziții.