eu4cons-logo

Buletin informativ

Buletinul Informativ al CONSUMATORULUI EUROPEAN Nr.3/2021

Buletin Informativ nr.III/2021 este o publicație periodică realizată în cadrul proiectului EU4CONS ca răspuns la necesitățile consumatorilor de a fi informați referitor la drepturile și garanțiile legale. Anul 2021 este unul crucial pentru întreaga omenire din cauza pandemiei COVID- 19. Cu toate acestea, echipa EU4CONS s-a adaptat la noile condiții de comunicare, astfel încât ultimele evenimente fiind organizate la distanță prin intermediul platformei Zoom de comunicare.Potrivit cuprinsului, Buletinului informativ nr.III/2021 include știri, informații utile și evenimente realizate și viitoare acțiuni planificate în cadrul proiectului EU4CONS.

Buletinul Informativ al CONSUMATORULUI EUROPEAN Nr.2/2020

Buletin Informativ nr.II/2020 este o publicație periodică realizată în cadrul proiectului EU4CONS ca răspuns la necesitățile consumatorilor de a fi informați referitor la drepturile și garanțiile legale. Anul 2020 este unul crucial pentru întreaga omenire din cauza pandemiei COVID- 19. Cu toate acestea, echipa EU4CONS s-a adaptat la noile condiții de comunicare, astfel încât ultimele evenimente fiind organizate la distanță prin intermediul platformei Zoom de comunicare.Potrivit cuprinsului, Buletinului informativ nr.II/2020 include știri, informații utile și evenimente realizate și viitoare acțiuni planificate în cadrul proiectului EU4CONS.

Buletinul Informativ al CONSUMATORULUI EUROPEAN

Buletinul informativ este o publicație distribuită regulat, în general, des-pre un subiect principal care ține de protecția intereselor economice ale consumatorilor.Atributele generale ale Buletinului informativ includ știri și evenimente realizate și viitoare ale acțiunilor proiectului EU4CONS, precum și informații de contact pentru sugestii și întrebări generale. Buletinul informativ al CONSUMATORULUI EUROPEAN este editat în fiecare an. Buletinul Informativ UE pentru consumatori este distribuit în mai multe moduri: ca inserții de ziare, distribuite personal, prin poștă sau plasate în rafturi de broșuri în locații de trafic, în special în universități.