eu4cons-logo

Info Utile

Webinarul „Consumatorul durabil în mediul online”

Catedra Jean Monnet „Politicile UE pentru protecția intereselor economice ale consumatorilor (EU4CONS)   în data de 12 Mai 2020, începând cu ora 13.00 a organizat primului Webinar dedicat Zilei Mondiale a drepturilor consumatorilor, în anul 2020 fiind consacrat tematicii „Consumatorul durabil”.

Astăzi, mai mult ca niciodată, când STĂM ACASĂ, facem cumpărături online. Participă la Webinarul Consumatorul durabil în mediul online” ca să dezbatem împreună instrumentele legale de protecție a consumatorilor în cadrul achizițiilor online.

Evenimentul  este organizat în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței și va asigura participarea diferitelor grupuri țintă pentru a dezbate întrebări actuale în domeniul protecției consumatorilor între experții naționali și cei din străinătate.

Speakerii evenimentului sunt: Paul ANGHEL, director ANPC România, Dorin CIMIL, doctor în drept, Nicolae OLĂRAȘU, șef Direcție APCSP Moldova.

Scopul evenimentului este de a consolida înțelegerea și conștientizarea importanței protecției consumatorilor din Moldova; de va informa și sensibiliza reprezentanții ONG-urilor și funcționarii publici din Moldova cu privire la promovarea drepturilor consumatorilor; de a dezbate problemele actuale și realizările dezvoltării protecției consumatorilor în UE și Moldova; de a crește vizibilitatea și rolul  Agenției de Stat pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței în partea ce ține informarea consumatorilor și protejarea acestora, etc

În cadrul Webinar-ului vor participa reprezentanți ai autorităților publice, judecători, persoane cointeresate din partea instituțiilor de învățământul superior, reprezentanții ai mediului de afaceri şi tineri cercetători, inclusiv jurnaliști și societatea civilă.

Evenimentul a fost petrecut online cu suportul programei Zoom

Echipa EU4CONS Vă îndeamnă să aveți grijă de sănătatea Dvs. și a celor din jur!

 

Counter

  • 18630Total vizitatori:
  • 36astăzi:
  • 31ieri:
  • 0online: