eu4cons-logo

Evenimente

14 mai 2021

  • Vizită de studiu la Universitatea Alexandru Ioan Cuza de la Iași, Romania, 11 mai -15 mai 2021

    Participanți: Dr.hab. Plotnic Olesea, coordonator proiect EU4CONS Dr. Crudu Rodica, key-expert proiect EU4CONS Scopul principal: Această vizită de studiu este prevăzută ca o modalitate de a învăța experiența Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași în cadrul învățământului superior din UE și de a implementa cele mai bune practici ale României în învățământul superior din Republica…

  • 14.05.2021

  • Universitatea Alexandru Ioan Cuza de la Iași, România

Descriere eveniment

Participanți:
Dr.hab. Plotnic Olesea, coordonator proiect EU4CONS
Dr. Crudu Rodica, key-expert proiect EU4CONS

Scopul principal: Această vizită de studiu este prevăzută ca o modalitate de a învăța experiența Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași în cadrul învățământului superior din UE și de a implementa cele mai bune practici ale României în învățământul superior din Republica Moldova, precum și amplificarea cercetării în domeniul protecției intereselor economice ale consumatorilor.

Descriere succintă:

In perioada 11-15 Mai 2021, Dna dr.hab, conf. univ, Olesea PLOTNIC, coordonator proiect EU4CONS și Dna dr., conf. univ. Rodica CRUDU, expert cheie în cadrul proiectului EU4CONS, realizează o vizita de studiu la Universitatea Alexandru Ioan Cuza de la Iași, România. Aceasta vizita de studiu este o activitate realizată în cadrul proiectului Jean Monnet Chair „Politicile UE pentru protecția intereselor economice ale consumatorilor (EU4CONS) (https://infoconsumator.md), co-finanțat de programul Erasmus + al Uniunii Europene și implementat de către ASEM.
Doamnele incheie aceasta vizita de studiu cu participarea la Conferința Internațională “European Finance, Business and Regulation” – EUFIRE 2021, organizata în format online.

Deși situația pandemică impune mai multe bariere în realizarea activitaților planificate în cadrul proiectelor europene, s-au gasit soluții și de data aceasta. In acest context, aducem multumiri gazdelor de la UAIC pentru gă

zduire și deschidere. Totodată, aducem cele mai sincere felicitări organizatorilor  pentru un eveniment de o mare valoare științifică.

În concluzie, membrii proiectului EU4CONS au apreciat vizita de studiu ca fiind una necesară și utilă pentru implementarea reușită și continuu a activităților planificate în cadrul proiectului EU4CONS, inclusiv pentru promovarea bunelor practici ale universităților UE.